orgelProgram

December
Söndag 17      10.00 Gudstjänst. Julens sånger. Tonkraft. Bengt                                                            Birgersson. Torgny Johansson.
Söndag 24      10.00 Julbön. Torgny Johansson. Sång av Barn och                                                       Amanda Nicklasson, Anton Anderzén, Gudrun                                                   Olsson, Anette Johansson. Insamling till                                                                 Equmeniakyrkans internationella arbete.

Januari
Nyårsd 1          16.00 Gudstjänst. Nattvard. Torgny Johansson.
Söndag 7          10.00 Gudstjänst. Missionshögtid. Georg Olvik.                                                             Torgny  Johansson. Sång av Tonkraft.
Söndag 14        10.00 Gudstjänst. Torgny Johansson. Sång av Jacob                                                      Wide.
                                18.00 Bön
Tisdag 16          18.30 Ekumeniska böneveckan i Allianskyrkan.                                                              Christian Andersson.
Onsdag 17        18.30 Ekumeniska böneveckan i Missionskyrkan.                                                           Axel Fors
Torsdag 18        18.30 Ekumeniska böneveckan i Ljungby kyrka.                                                             Matthias Nelsson.
Fredag 19          18.30 Ekumeniska böneveckan i Pingskyrkan.                                                                 Ungdomssamling.
Lördag 20          18.00 Ekumeniska böneveckan i Mariakyrkan. Boris                                                    Nilsson.
Söndag 21         10.00 Gudstjänst. Kyrkoherde Christopher Meakin.                                                     Sång av Bibbi Peterson.
                                 18.00 Ekumeniska böneveckan i Betelkyrkan. Torgny Johansson.
Söndag 28          10.00 Gudstjänst. Torgny Johansson. Sång av                                                                    Kenneth Hallengren.
                                 18.00 Bön
Onsdag 31        10.00 Bibel och bön.

Du kan ladda ner eller titta på det senaste programblad som pdf
Mission 17 nr 4

Här platsar du!